CURS D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL

Durant el mes de maig es durà a terme el 1er curs d’alfabetització digital que organitza l’AFA Marquès de la Pobla per a les famílies de l’escola.

Actualment vivim en un context digital s’ha vist reforçat per aquests darrers dos anys de pandèmia, on moltes comunicacions amb l’escola, reunions, demanar cita als diferents serveis, etc.  han passat a fer-se de manera telemàtica i a través de les pantalles.  Per molts gent això esdevé tot un món nou i sovint tenim dubtes i algunes dificultats per gestionar aquesta nova realitat. És per això i recollint aquesta necessitat, que des de l’AFA volem donar suport per poder créixer en la capacitació sobre l’ús de les eines digitals més bàsiques i així també poder acompanyar als nostres fills i filles en els seus aprenentatges.

Durant el mes de maig, realitzarem un curs gratuït per a les famílies de l’escola on aprendrem a utilitzar es eines més bàsiques i més freqüents en el nostre dia a dia. Seran 4 sessions i hi haurà servei de ludoteca per si necessiteu venir amb els vostres fills i filles.

Us animem a apuntar-vos i a preguntar-nos qualsevol dubte que tingueu.

Podeu adreçar-vos al correu afamarquesdelapobla@afamarquesdelapobla.org

o telefòn mòbil 636 080 550

Entre totes, construïm la comunitat educativa. Fem escola, fem AFA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *