EXTRAESCOLARS CURS 22/23

L’AFA de l’escola i Anima’ns Grup us fem arribar la proposta de l’Escola Oberta en la qual hi podreu conèixer l’oferta d’activitat esportives, lúdiques i artístiques que oferim en horari no lectiu, però si que seguint el Projecte Educatiu del Centre.

La nostra és una proposta que entenem que ha d’anar amb consonància amb l’activitat que es desenvolupa al centre educatiu. Per això, pretenem donar una continuïtat al projecte educatiu de l’escola i que els nens i les nenes puguin aprendre i divertir-se.

Organitzem una proposta transversal que pugui facilitar la conciliació familiar. Per això procurem que a la proposta hi hagi activitats matinals, al migdia i a la tarda, si s’escau.

En relació amb els professionals que desenvoluparan les activitats. Tenim personal de tots els perfils: professionals amb una experiència acreditada i professionals amb titulacions concretes. La formació contínua és constant a la nostra empresa perquè tinguem uns professionals ben actualitzats i entregats a l’atenció dels infants i joves.

Els objectius d’aquesta proposta són:

 • Oferir una oferta educativa de qualitat en el temps de lleure i en horari no lectiu.
 • Disposar d’una proposta que ajudi a la conciliació familiar.
 • Treballar en objectius compartits segons marca el Projecte Educatiu de l’Escola.
 • Fomentar la participació i representació de l’escola en les activitats comarcals i municipals.
 • Mantenir una comunicació fluïda entre totes i tots per millorar cada dia les nostres propostes.

CONDICIONS DEL SERVEI

 1. L’inici del procés d’inscripció es farà online a través de l’enllaç d’inscripció que us facilitem, en cas de tenir dubtes contacteu amb els responsables de l’organització.
 2. En cas que un grup s’ompli, es farà una llista d’espera. Ens reservem el dret a suprimir una activitat que no tingui el número mínim d’inscrits.
 3. El procés d’inscripció comença el dia 1 de Juliol i finalitzarà el 15 de Juliol per garantir els millors professionals per cada activitat. En cas de no arribar al mínim d’inscrits se us comunicarà per correu electrònic (ALERTA correus en spam o similar).
 4. En cas de superar el màxim establert, quedaran en llista d’espera i l’ordre serà per data d’inscripció.
 5. En cas de quedar places lliures en una activitat, us podeu seguir apuntant durant el curs.
 6. Els pagaments de les activitats es realitzaran mitjantçant rebuts mensuals, i s’efectuarà entre l’1 i el 10 del mes en curs
 7. En cas de retorn del rebut domiciliat, s’aplicarà el càrrec de les comissions que es de 5€.
 8. Pel que fa les quotes , son quotes senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat, per no haver de fer canvis en les mensualitats
 9. En cas de voler donar-vos de baixa cal fer-ho 10 dies abans de finalitzar el mes. En cas contrari no retornarem la mensualitat.
 10. La baixa d’una activitat sempre s’ha de fer per la plataforma d’inscripcions
 11. En el cas, que les activitats s’hagi de paralitzar per força major, l’organització es reserva el dret de compensar fins a 3 sessions setmanals de l’activitat, sense haver de retornar els diners. 

FUNCIONAMENT INTERN

 1. Les activitats es duen a terme sempre. Els dies pluja si l’activitat es realitza a l’exterior es reubicarà en un altre espai.
 1. Les activitats s’iniciaran el dilluns 3 d’Octubre, i acabaran en l’inici de l’horari intensiu, només es realitzarà l’acollida matinal que s’oferirà fins el darrer dia de curs escolar.
 2. En finalitzar les activitats, els alumnes sortiran per les sortides que estableixi l’escola
 3. En cas de no assistir a l’activitat cal comunicar-ho per correu electrònic.
 4. Els monitors passaran llista a través de la nostra plataforma app.escolaoberta.com, a través del seu dispositiu mòbil.
 5. Per a participar de les activitats esportives de l’escola, (Partits de cap de setmana) és obligatori anar amb tota l’equipació oficial del centre. No es poden portar els pantalons, samarreta i/o xandall que no siguin de l’escola.
 6. En cas d’haver d’escollir els dorsals s’haurà de concretar amb l’entrenador. Generalment sempre s’ha fet si el teu fill/a és nascut/a any parell, número parell, si ho és any senar, número senar.
 7. Per l’activitat de patins, s’ha de tenir en compte que és OBLIGATORI utilitzar casc i proteccions.
 8. En el cas d’esportistes d’equips amb competició, si es produeix una absència reiterada i injustificada que perjudiqui el funcionament de la resta de l’equip, es preveu la baixa.
 9. No es poden portar objectes de valor, l’organització no se’n fa responsable.
 10. En cas de lesió o accident durant l’activitat tenim cobertura, però cal posar-se en contacte amb el responsable de l’activitat. En cas d’emergència vital, les mútues ho cobreixen tot, però si no és vital sempre cal seguir el procediment que us farem saber.
 11. Al final de curs es valorarà organitzar una activitat de Cloenda extraescolars compartida amb la resta o per cada activitat.
 12. Per tal d’agilitzar la comunicació, procurem que pugueu tenir grups de difusió per compartir-vos la informació amb els/les monitors.
 13. En cas de no fer activitats extraescolars esportives i voler tramitar la llicència per participar de les activitats que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia, cal que us poseu en contacte amb l’organització i us la tramitarem prèvia pagament de 17€. (fitxa individual Consell Esportiu de l’Anoia).

LES PROPOSTES D’ACTIVITATS

ACOLLIDA MATINAL/MIGDIA/TARDAFIL I AGULLA
Cada dia de 8 a 9h (tots els dies lectius del curs)Si cal, poden esmorzar i després fem dinàmiques i activitats
Tots els cursos
L’activitat pretén fer petits objectes fent servir diferents tècniques de costura, desenvolupant així la psicomotricitat fina i la concentració.
de 1r a 6è
TAEKWONDOTEATRE MUSICAL
El taekwondo és una art marcial d’origen coreà. Destaca per la varietat i l’espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Es tracta d’una art marcial de tradició antiga, però que s’ha adaptat als temps moderns: 
Dirigit a: de P5 a 6è 
L’activitat de teatre és una opció molt complerta perquè els infants s’endinsin en el món del teatre, el cant i la música i el ball. L’objectiu final de l’activitat serà crear un espectacle amb tots els infants participants


Dirigit a: de 1r a 6è
IOGAPOLIESPORTIU
La pràctica del ioga per part dels nens aporta diversos beneficis: augmenta la seva concentració, potencia la creativitat i l’autoestima, equilibra la seva energia i corregeix postures.
Seguint recomanacions, l’alumnat que participi ha de portar la seva pròpia esterilla.
Dirigit a: infantil
Aquesta activitat té per objectiu introduir als infants en el món dels esports, ja siguin individuals o per equips. Mitjançant el joc i la pràctica d’esports concrets i adaptats a les seves necessitats l’infant anirà aprenent els valors que transmet l’esport.

Dirigit a: PRIMÀRIA
JOC LLIURE DIRIGITSENSIBILITZACIÓ MUSICAL
L’activitat vol oferir un espai organitzat en ambients amb diferents propostes i materials adequades a l’edat, necessitats i moment educatiu dels infants.
Dirigit a:  Infantil (de P3 a P5)
Primeres vivències al món de la música a través del cant, el ritme i la dansa. 


Dirigit a:  Infantil (de P3 a P5)
BATUCADAPATINATGE
Endinsa’t en el món de la percussió aprenent a tocar ritmes festius amb coreografia. Aquesta a part de ser un plantejament lúdic, és molt educatiu i reforça els coneixements matemàtics especialment. 


De 1r a 6è
El patinatge suposa una nova manera de moure’s i desplaçar-se totalment nova pels infants, per tant, en aquest curs d’iniciació es pretén que el participant desenvolupi habilitats molt bàsiques d’equilibri mitjançant el joc.Cal portar casc, patins i proteccions.
Dirigit a: de 1r a 6è 
CUINA
Alimentar-nos és una necessitat bàsica per l’ésser humà, però també és un plaer i cada vegada més un art. Per aquest motiu volem oferir als infants la possibilitat d’aprendre les nocions bàsiques de la cuina. L’objectiu és que els participants gaudeixin de l’alimentació alhora que els ensenyem hàbits saludables i els motivem a tastar aliments nous.
De 1r a 6è

HORARIS

QUOTES I PREUS DE LES ACTIVITATS

 • Activitat 1 h/setmana:  19€/mes
 • Activitat Fil i Agulla : 24€
 • Activitat Taekwondo (2 dies): 32€/mes      
 • Activitat de Cuina : 24€
 • Acollida.
  • 1h Fix matí, migdia o tarda 38€/mes    – NO SOCIS 44€/mes
  • 1/2h Fix matí, migdia o tarda 25€/mes (1/2 Hora)   –  NO SOCIS 31€/mes
  • Esporàdic: 3€/dia matí, migdia o tarda      – NO SOCIS 3,50€/dia

Les quotes , son quotes senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat, per no haver de fer canvis en les mensualitats

En cas de participar als Jocs Escolars, la quota amb la inscripció de l’equip és de 18€(pendent revisió). La roba es compra a part.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions seran des del dia 1 de Juliol i fins el 22 de Juliol, a través de app.escolaoberta.com, on us haureu de registrar per poder-vos donar d’alta.

Les baixes de les activitats també s’hauran de tramitar per la plataforma, 10 dies abans d’acabar el mes, sinó no es retornarà la mensualitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *