Acollida matinal

El servei d’acollida matinal està creat per donar resposta a aquelles famílies que necessiten poder avançar l’entrada dels seus fills i filles a l’escola abans de l’horari lectiu, ja sigui de manera fixe o necessitats puntuals , el nostre horari és de 8h a 9h.

Els nens i nenes que necessitin esmorzar poden fer-ho, sempre que arribin a les 8,30h com a màxim, per garantir un àpat tranquil i tenir suficient temps per recollir. És una hora tranquil·la en la que es poden realitzar activitats relaxades, dibuix, jocs de taula, construccions o manualitats senzilles. A les 9h la monitora acompanya als nens i nenes d’Educació Infantil i primer a les diferents aules. L’alumnat de segon, cicle mitjà i cicle superior, seguint la normativa de l’Escola, poden anar soles a la seva classe.

Aquest curs, el servei estarà gestionat per l’entitat Anima’ns i els pagaments es realitzaran directament amb la pròpia empresa.

Per informació relativa a inscripcions, pagaments, etc. us podeu adreçar directament a educacioiesport@animans.cat o trucar al 621 23 85 33.

L’espai serà al menjador de l’escola i seguint la dinàmica de l’any passat, s’hi podrà accedir des del corraló que puja per davant de ca la xata.

Recordeu que podeu inscriure-us a la modalitat fixe i apuntar-vos per dies esporàdics al web app.escolaoberta.com. Els pagaments es realitzaran per domiciliació bancària a final de mes a través de les dades que haureu registrat a la web en el moment d’apuntar-vos.

Opció 1h – 38 €/mes (socis/es) i 44€/mes (no socis/es)

Opció 1/2h – 25 €/mes (socis/es) i 31€/mes (no socis/es)

Dies esporàdics: 3€ (socis/es) i 3’5 (no socis/es)

Degut a la situació sanitària, s’apliquen les mesures corresponents per prevenir la COVID19, seguint les pautes del departament de Salut i acordades amb l’escola. És per això que cal que tots els nens i nenes de p3 a 6è hauran d’anar amb mascareta i dins de l’espai es respectaran les distàncies corresponents. Es realitzarà una neteja constant dels estris materials de joc , tant per canviar d’usuaris/es com abans de desar-ho a l’armari.