Acollida matinal

El servei d’acollida matinal està creat per donar resposta a aquelles famílies que necessiten poder avançar l’entrada dels seus fills i filles a l’escola abans de l’horari lectiu, ja sigui de manera fixe o necessitats puntuals , el nostre horari és de 8h a 9h. No cal fer una inscripció prèvia, i l’horari és flexible segons necessitat de les famílies.

L’espai d’acollida se situa al menjador de l’escola i aquest any, s’accedeix directament pel carreró que surt del passeig (per on es fan les sortides d’Educació Infantil i 1er).

Els nens i nenes que necessitin esmorzar poden fer-ho, sempre que arribin a les 8,30h com a màxim, per garantir un àpat tranquil i tenir suficient temps per recollir. És una hora tranquil·la en la que es poden realitzar activitats relaxades, dibuix, jocs de taula, construccions o manualitats senzilles. A les 9h la monitora acompanya als nens i nenes d’Educació Infantil i primer a les diferents aules. L’Alumnat de segon, cicle mitjà i cicle superior, seguint la normativa de l’Escola, poden anar soles a la seva classe.

Enguany i degut a la situació sanitària, s’apliquen les mesures corresponents per prevenir la COVID19, seguint les pautes del departament de Salut i acordades amb l’escola. És per això que cal que tots els nens i nenes de p3 a 6è hauran d’anar amb mascareta i dins de l’espai es respectaran les distàncies corresponents. Es realitzarà una neteja constant dels estris materials de joc , tant per canviar d’usuaris/es com abans de desar-ho a l’armari.

Els preus per l’acollida matinal són els següents:

Preu famílies sòcies de l’AFA:

1hora : 2,80 €/dia

½ hora: 1,45/dia

Preu famílies NO sòcies de l’AFA:

1 hora: 3,30 €/dia

½ hora : 1,70 €/dia

Des d’aquest any el monitoratge es contracta a través de l’empresa Anima’ns i actualment els monitors/es que hi treballen són la Laura Batet i el Nil Llacuna.

El pagament es realitza per transferència bancària a final de mes, un cop hagueu rebut el correu amb l’import total.