Extraescolars

Des de l’AFA creiem que les activitats extraescolars són una bona eina per promoure les relacions entre els alumnes fora de l’aula i millorar la salut, tant física com emocional dels nostres fills.

Des de la Comissió d’extraescolars organitzem i fem el seguiment de les activitats extraescolars perquè els nens i nenes puguin practicar esports, idiomes o fer activitats de lleure fora de l’horari lectiu. Busquem i rebem propostes d’empreses especialitzades del sector i adaptem l’oferta sempre tenint en compte les preferències dels infants i les seves famílies, d’aquesta manera també ajudem a conciliar la vida laboral i familiar.

Enguany després de passar una enquesta a les famílies amb tot un seguit de propostes, vam elaborar una graella d’activitats. Seguidament Anima’ns va obrir el període d’inscripcions. Aquí teniu tota la graella d’activitats que començaran al mes d’octubre.

Anglès Kids&Us:

Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge de l’anglès basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna.

Amb el mètode Kids&Us els nens aprenen l’anglès d’una forma amena i divertida a través de jocs i activitats dinàmiques que proporcionen una immersió natural i espontània, on, des del primer dia, l’infant es veu immers en un petit món en anglès.

Aquesta activitat s’ofereix en horari de migdia, donat que el professorat de Kid&Us és el mateix que imparteix les classes en horari de tarda als seus centres formatius.

Horari: Cada dimarts al migdia en 2 franges horàries (de 12:30 a 13:30 i de 14:00 a 15:00).

Activitat a càrrec de: Kids&Us Igualada

Seguirem buscant diferents opcions perquè l’oferta d’activitats extraescolars sigui àmplia i diversa i ens agradaria tenir en compte les vostres necessitats, per aquest motiu us animem a que ens feu arribar les vostres propostes.

Recordeu que cal ser socis de l’AFA per poder participar a les activitats extraescolars.

Comissió d’extraescolars:

  • Meritxell Casal (Èric)
  • Joan Serra (Jana i Elsa)

Contacte: extraescolars@afamarquesdelapobla.org