Extraescolars

Des de l’AFA creiem que les activitats extraescolars són una bona eina per promoure les relacions entre els alumnes fora de l’aula i millorar la salut, tant física com emocional dels nostres fills.

Des de la Comissió d’extraescolars organitzem i fem el seguiment de les activitats extraescolars perquè els nens i nenes puguin practicar esports, idiomes o fer activitats de lleure fora de l’horari lectiu. Busquem i rebem propostes d’empreses especialitzades del sector i adaptem l’oferta sempre tenint en compte les preferències dels infants i les seves famílies, d’aquesta manera també ajudem a conciliar la vida laboral i familiar.

Actualment s’ofereixen dues activitats extraescolars:

Poliesportiu:

Aquesta activitat té com objectiu introduir als infants en el món dels esports, ja siguin individuals o per equips. Mitjançant el joc i la pràctica d’esports concrets i adaptats a les seves necessites l’infant anirà aprenent els valors que transmet l’esport.

Horari: dimarts de 16:30 a 17:30

Activitat a càrrec de: Anima’ns

Anglès Kids&Us:

Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge de l’anglès basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna.

Amb el mètode Kids&Us els nens aprenen l’anglès d’una forma amena i divertida a través de jocs i activitats dinàmiques que proporcionen una immersió natural i espontània, on, des del primer dia, l’infant es veu immers en un petit món en anglès.

Aquesta activitat s’ofereix en horari de migdia, donat que el professorat de Kid&Us és el mateix que imparteix les classes en horari de tarda als seus centres formatius.

Horari: dilluns al migdia en 2 franges horàries (de 12:30 a 13:30 i de 14:00 a 15:00).

Activitat a càrrec de: Kids&Us Igualada

Seguirem buscant diferents opcions perquè l’oferta d’activitats extraescolars sigui àmplia i diversa i ens agradaria tenir en compte les vostres necessitats, per aquest motiu us animem a que ens feu arribar les vostres propostes.

Recordeu que cal ser socis de l’AFA per poder participar a les activitats extraescolars.

Comissió d’extraescolars:

  • Meritxell Casal (Èric)
  • Joan Serra (Jana i Elsa)
  • Loli Pérez (Sara)
  • Carme Contreras (Amadeu i Jordi)

Contacte: extraescolars@afamarquesdelapobla.org