Xerrada “El viatge de Primària a Secundària”

Us volem convidar el dia 16 de febrer a les 20:00h a la xerrada “El viatge de Primària a Secundària” que es dura a terme en la biblioteca “El Safareig”. L’activitat s’adreça als pares i mares amb fills a 5è i 6è de Primària i tractarà els principals canvis i les eines de suport per als fills en el pas a l’ESO. La xerrada anirà a càrrec del professor i formador de la Diputació de Barcelona, Toni Argent.

Xerrada “El viatge de Primària a Secundària”Es presenten noves expectatives carregades d’incertesa. Però, des d’una perspectiva positiva i amb la planificació adequada, l’adaptació a aquests canvis pot esdevenir formativa, entenent-los com una oportunitat d’aprenen-tatge i creixement.

Us volem oferir una xerrada molt interessant, i formativa per a les famílies que tenen fills/es a 5è i 6è de Primària, amb l’objectiu de descobrir tota una sèrie d’aspectes relacionats amb el canvi d’etapa educativa, obtenint eines i recursos per acompanyar els vostres fills/es en l’ inici de la secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *