Comunicat AFA

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres , desitjant que hagueu tingut una bona entrada d’any i que aquest 2021 ens permeti, poc a poc anar recuperant la normalitat i reprenent aquells moments compartits a l’escola. En aquest nou any que comença, l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de la nostra escola enceta una nova etapa i no volem fer-ho sense vosaltres. A continuació us detallem algunes novetats. 

En primer lloc, us volem informar d’un canvi important i és que donat el moment en què ens trobem, hem hagut de prescindir de l’Elena, l’administrativa que ens ajudava amb les diferents funcions de l’AFA i sobretot la persona de referència  davant de les famílies sòcies. És per aquest motiu, que des d’ara, les diferents funcions les realitzarem  les persones que formem part de la  Junta.

En segon lloc, ben aviat rebreu la convocatòria per l’assemblea general d’aquest curs, que aquest any s’ha endarrerit una mica més de l’habitual pel context inusual en què ens trobem i serà el proper dijous 4 de febrer a les 21.30h en format telemàtic . Uns dies abans es farà arribar, a totes les famílies associades a l’AFA, els temes a tractar i com a punt a destacar, les persones que enguany presenten la seva candidatura per formar part de la nova JUNTA de l’AFA, que s’haurà de votar i aprovar el mateix dia de l’assemblea. Així mateix, qualsevol de vosaltres pot presentar-se com a membre de la Junta. 

Pel que fa l’atenció a les famílies, l’adreça de correu ampamarquesdelapobla@gmail.com seguirà operativa un temps però ja podeu utilitzar la nova adreça  afamarquesdelapobla@afamarquesdelapobla.org.  Per qüestions més específiques us podeu adreçar a: 

Per a qüestions puntuals, també podeu comunicar-vos amb nosaltres a través del mòbil de l’AFA 636.080.550 i us respondrem el més aviat possible.

Pel que fa a l’atenció presencial a l’oficina de l’AFA, els divendres de 16.30h a 18.30 s’ofereix atenció presencial i es seguirà realitzant amb cita prèvia com fins ara. Tanmateix, en les èpoques que l’activitat ho requereixi s’ampliarà aquest horari presencial i alhora si alguna família  ho necessita es valorarà la situació  i procurarem adaptar-nos a les necessitats que vagin sorgint.

D’altra banda us informem que a partir d’ara per realitzar qualsevol pagament ho podrem fer des del mòbil o des del web a través de l’app TPV Escola. Hem trobat interessant sumar-nos aquesta iniciativa en la que ja en formen part moltes escoles i hem pogut comprovar la seva eficàcia. Aquesta eina ens permetrà, de manera àgil i senzilla, realitzar els pagaments de manera segura, amb la targeta de crèdit, d’una forma molt transparent. A més també ens permetrà signar autoritzacions, rebre comunicats, rebre notificacions d’alertes, fer enquestes, controlar i gestionar els pagaments, poder pagar de forma fraccionada i totalment autònoma, etc.

Dijous 21 de gener estigueu pendents del correu electrònic (mireu el correu brossa) perquè rebreu les instruccions, usuari i contrasenya. Si alguna família no l’ha rebut que ens ho faci saber i tampoc dubteu en consultar-nos. Deixem un link amb un vídeo d’instruccions sobre la instal·lació.

I per acabar, només animar-vos a formar part activa de l’AFA de l’escola, des d’on ens proposem contribuir i treballar per millorar la nostra escola, sumant forces amb tota la comunitat que en forma part : mestres, monitoratge, personal no docent, etc.

Ens agradaria aprofitar aquesta ocasió, per recordar que l’AFA no som un servei sinó una part de la comunitat educativa que volem implicar-nos en l’educació dels nostres infants. En aquesta nova etapa, seguim amb la transparència, amb nous projectes i  facilitant la comunicació amb l’escola. Mai podem deixar d’agrair els que ja en formeu part activa però també recordar que quants més siguem aportant idees i treballant per una escola millor, més ampli serà el ventall i més fàcil se’ns farà el camí. Volem treballar per aconseguir una escola pública de qualitat i equitativa, que miri de ser justa i inclusiva, ambientalment sostenible i feminista.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment,

Salutacions cordials,

Junta de l’AFA Marquès de la Pobla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *