Xocolatada solidària 2021

Ens complau informar-vos que aquest difícil any 2021, no volem oblidar-nos dels nens i nenes més vulnerables: els que pateixen malalties greus. Per aquest motiu, ens hem sumat a una iniciativa molt exitosa que ajudarà a investigar el càncer infantil: la Xocolatada Solidària. El nostre centre,  AFA Escola Marques de la Pobla de Capellades té el codi 1509 (es pot trobar en el “mur d’inscripcions” de la web) i és molt important que recordeu aquest número. 

Cada any es diagnostiquen 1.200 nous casos de càncer a criatures i adolescents a Espanya i, només el 80%, aconsegueix superar-lo. És una malaltia completament diferent del càncer de l’adult i, de poc o gens, serveixen els avenços que es fan per aquests darrers. El càncer infantil necessita una investigació específica per poder curar els que encara no tenen cura, i poder aconseguir millors tractaments, amb moltes menys seqüeles, per als que sí que la tenen. 

Per aquest important motiu, des de l’AFA i l’escola Marques de la Pobla de Capellades, ens sumem a la 4a Xocolatada Solidària per al Càncer Infantil i participarem de la següent manera: 

  • El dimarts 16 de Febrer, per esmorzar, tot l’alumnat tindrà un tros de pa i xocolata, en format individual, preparats pels diferents forns del poble.
  • L’aportació serà d’1,00€ , caldrà que els nens i nenes el  posin a les guardioles que tindran a cada classe. Si hi ha famílies que volen/poden fer una altre quantitat de donació, ho podran fer sense problema.
  •  Hi ha l’opció de donar a l’alumne els diners en un sobre en el cas dels mes petits, o també poden fer el donatiu directament  a https://xocolatadasolidaria.org/landing/donacio.html, i no oblideu posar el nostre codi de centre 1509! A més, tindreu els beneficis fiscals propis de les donacions i totes les donacions realitzades participaran en el SORTEIG DE 2 ORDINADORS PORTÀTILS ASUS Chromebook C423.

La Xocolatada Solidària porta una consolidada trajectòria al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, centre de referència nacional i internacional en pediatria. Prova d’això és que, amb els fons recaptats en edicions anteriors a través d’accions com la que el nostre centre ha decidit fer aquest any, ha aconseguit impulsar línies d’investigació de càncer infantil com la dels Sarcomes, el Glioma Difús de Tronc -DIPG-, la leucèmia limfoblàstica aguda pediàtrica, el diagnòstic de precisió i medicina personalitzada per a pacients en recaiguda… A més, ha donat suport a projectes assistencials d’ajuda a les famílies afectades i ha impulsat la pionera Unitat d’Oncologia Pediàtrica Integrativa d’Europa.

Molts granets de sorra, aconsegueixen fer grans muntanyes. Ens agradaria molt que la nostra escola en formés part. 

Comptem amb vosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *