Informacions de final de curs

Aquests dies rebreu diversos documents de l’AFA en format paper que seran repartit a les classes:

  1. Butlleta d’inscripció per a fer-se soci/a per al curs vinent i formulari (només cal que feu servir una opció, o bé emplenar el formulari de manera digital o bé la butlleta impresa que us farem arribar en paper degudament emplenada) FORMULARI

2. Document d’extraescolars previstes per al curs vinent: com i quan fer la inscripció.

3. Relació de llibres per a cada curs de primària i funcionament de la plataforma per comprar-los. Els llibres d’Innovamat NO es compren per plataforma. Arribaran a l’escola i l’AFA en farem la venda. Ja us avisarem.

2 thoughts on “Informacions de final de curs

  1. Hola y como puedo pagar los libros si no aoy socia? Es obligatorio hacerse socio si no no te dan los libros?

    1. Hola, els llibres si no us feu socis, els podeu comprar on vulgueu. Al fer-se socis de l’AFA hi ha certs avantatges, com ara poder fer la comanda a través de la plataforma que hem contractat, pagar-los a través d’ella i tenir-los a classe el primer dia d’escola. També regalarem l’agenda si us feu socis.
      Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *