Benvinguda al nou curs

Benvolgudes famílies!
Des de l’AFA de l’escola ja fa dies que treballem per tenir a punt aquest inici de curs que tot just encetem demà. I aquest any amb l’alegria de poder tornar a entrar una mica més a l’escola, i malgrat que seguim amb algunes mesures importants, sentim que anem avançant i això ens fa sentir-nos més a prop d’aquelles entrades i sortides plenes de vida al pati de la nostra escola.
Per aquest curs hem preparat algunes novetats que ja vam anar explicant al darrer mes de juny i que hem anat recordant aquests dies (extraescolars, acollida, llibres, etc). Esperem que al llarg del curs puguem anar engegant noves idees i projectes. Com ja sabeu L’AFA de l’escola està formada per famílies que decidim dedicar una estona del nostre temps a aquest projecte, per això us demanem el vostre suport i us animem a formar part activa d’aquesta petita gran família que és l’AFA del Marquès de la Pobla, i que juntes puguem tirar endavant tot allò que creiem que pot contribuir a millorar la nostra escola.
Ens estimem l’escola dels nostres fills i filles i creiem en una comunitat educativa viva, forta i cohesionada, on tothom se’n senti part.
Us desitgem un molt bon inici de curs 2021-22 a tots i totes!

FEM AFA , FEM ESCOLA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *